Website

DE-MPUcoach online

Vandaag, 11 maart 2020, heeft Psychomarker Consulting de website 'DE-MPUcoach' gelanceerd: de website voor alle vragen en antwoorden rond coaching en training voor de MPU (Medizinisch-Psychologische Untersuchung). De MPU is een Duits onderzoek naar de 'Eignung' (geschiktheid) van personen, om opnieuw als bestuurder van een motorvoertuig aan het verkeer deel te nemen. 'Opnieuw', omdat de MPU in nagenoeg alle gevallen wordt verlangd van personen wier rijbevoegdheid op grond van een administratiefrechtelijke beslissing van een Duitse 'Verwaltungsbehörde', of als een door een Duitse 'Strafrichter' opgelegde 'Nebenstrafe', ontnomen is.
DE-MPUcoach is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen mr. Rob Küffen - Advocaat (NL) & Rechtsanwalt (D) - en José Daemen - counselor, en personal coach & trainer -.
Tijdens coaching-sessies krijgt u van de in het Duitse verkeersrecht gespecialiseerde Rechtsanwalt Rob Küffen een antwoord op alle bij u levende vragen met betrekking tot de juridische (on)mogelijkheden rond de Entziehung der Fahrerlaubnis en de Antrag auf Neu- bzw. Wiedererteilung der Fahrerlaubnis.
José Daemen zal u als personal coach & trainer klaarstomen voor het psychologisch onderzoek.